fbpx

Kontakt

KONTAKT
Mail: kundservice[at]daidalos.se
Telefon: 0730-352015 (vi svarar säkrast mellan 10-12 och 13-15)
Postadress: Bergsjödalen 54b 415 68 Göteborg

För högupplösta omlslag etc så finns sådana att ladda ner under respektive boks infosida. Om inte, hör av er. Här finns recensiondatum för den närmsta perioden

MANUS
Om Du vill skicka ett manus till Daidalos:

Maila oss först på nyamanus[at]daidalos.se och berätta (kort) vad för slags manus det rör sig om. Vi ger främst ut böcker på det samhällsvetenskapliga och humanistiska området, men också till exempel pedagogik.

Vi läser inte skönlitterära manus. Har Du skrivit en roman eller en diktsamling ska Du alltså vända Dig till ett annat förlag.

Av resursmässiga skäl kan vi tyvärr inte lämna omdömen om de manus vi refuserar. Vi är inte så många som arbetar på förlaget och att formulera rimligt utförliga omdömen tar tid. Tid som vi tyvärr inte riktigt har.

Vi antar eller refuserar manuset inom högst tre månader.PERSONUPPGIFTER
Du som väljer att få mail- och katalogutskick från Daidalos finns med i ett speciellt adressregister. I registret finns din mejladress, post- och faktureringsadress (i vissa fall sparas även telefonnummer som används till postaviseringar samt till att säkerställa att beställningar har kommit fram). Registret används enbart till att skicka ut katalogen, bokbeställningar, fakturor samt till att sprida information om Daidalos verksamhet, event och erbjudanden. Dessa uppgifter delas inte med andra verksamheter eller företag. Om du inte vill vara kvar i Daidalos register ber vi dig kontakta oss så raderar vi dina uppgifter.